Möten på Sands

 

Möten på Sands Hotell är något alldeles speciellt! Vi skräddarsyr efter era önskemål och ingenting är för stort eller för litet för oss. Aktiviteter, inhyrd gourmetkock, middag på en annan ö eller en annan restaurang på Sandhamn en kväll? Allt för att ert möte ska bli precis så som ni vill ha det. Vill ni arrangera något för en utländsk grupp har vi en massa idéer för att dagarna i Sverige ska bli bästa tänkbara och vi kan bistå med kontakter till välrenommerade hotell i både Stockholm och övriga landet.

Hela hotellet

Hyr hela hotellet och disponera alla tre våningsplan med 15 dubbelrum, 3 enkelrum, flera sällskapsrum och mötesrum, relaxavdelning med bastu samt terrasser. All utrustning ni behöver för ett effektivt möte finns. Wifi, skärm, flipboard, block och pennor. Måltiderna anpassar vi självklart efter era önskemål och schema.

Stora möteslokalen

Denna lägenhet är hjärtat i fastigheten med öppen planlösning som inbjuder till umgänge och middagar.

I Stora möteslokalen ingår: Ett mötesrum/matsal, stor soffgrupp, öppen spis och egen terrass på 72 kvadratmeter. Relaxavdelning med bastu.

När du hyr stora möteslokalen så har man möjlighet att boka upp till 10 dubbelrum samt 2 enkelrum, för max 22 personer.

Stora sviten

Stora sviten är lite lyxigare på 234 kvm och belägen högst upp i huset. Den har 1 master bedroom med badkar, ett twin rum och ett dubbelrum, soffgrupp, öppen spis och en stor egen terrass i söderläge. Med plats för 10 personer runt det stora bordet i matsalen är den perfekt för mindre möten. Det går även att möblera om för större möten här för upp till 40 personer. Stora sviten är ett trevligt komplement till övriga lägenheter om man är en stor grupp.

Lilla sviten

108 kvm med panoramautsikt över inloppet till Sandhamn. Lilla sviten ligger på mellanplanet och är ett lämpligt mötesrum för 4–8 personer. Här finns 3 dubbelrum, allrum med soffgrupp och mötesbord, kapprum samt eget kök. Ni har även tillgång till relaxavdelningen. Behöver ni större utrymme kan ni lägga till ytterligare lägenheter i er bokning.