Boende med hotellservice

Sands Hotell erbjuder fantastiska lägenheter i olika storlekar, från 23 kvm upp till 234 kvm för 1–8 personer samt rum med tillgång till full hotellservice. Tillsammans rymmer lägenheterna och rummen upp till 40 gäster.

Alla lägenheter har eget kök utrustat med spis/ugn, kylskåp, diskmaskin samt badrum med dusch/WC. Under er vistelse väljer ni själva om ni vill använda er av vår hotellservice (frukost, daglig städning, room service, restaurang etc).

Lägenheterna är utrustade med standard husgeråd, där man kan laga alla sina måltider om man önskar. Slutstädning samt bäddning och handdukar ingår. Titta gärna i vår onlinebokning så får du upp rätt pris för er förfrågan. Vi hyr även ut privathus (slutstädning samt bäddning ingår). Hittar du inte vad du söker kontakta oss!

Lägenhet 3

Ljus välplanerad lägenhet med 1 dubbel/twinrum och badrum med dusch/WC. Sällskapsdel i öppen planlösning med dagbädd som kan bäddas upp och kök. Privat uteplats och nära till husets gemensamma uteplats med grill och glashus.

Se planritning här.

Går att lägga till en extrabädd samt att ställa in en resesäng för barn. Husdjur ej tillåtet i denna lägenhet.

Pris från 3 190 kr/natt för 1–2 personer

Lägenhet 4

Ljus välplanerad lägenhet med 1 dubbel/twinrum och badrum med dusch.  Sällskapsdel i öppen planlösning med kök med matplats för 4 personer, bäddfåtölj som kan bäddas upp och soffa. Privat uteplats med närhet till husets gemensamma uteplats med grill och glashus.

Se planritning här.

Går att lägga till två extrabäddar samt ställa in en resesäng för barn. Kontakta oss för att boka till detta. Husdjur ej tillåtet i denna lägenhet.

Pris från 3 290 kr/natt för 1–2 personer

Lägenhet 5

Ljus välplanerad lägenhet med 3 dubbelrum och 2 badrum med dusch/WC samt ett extra gäst WC. Sällskapsdel i öppen planlösning med öppen spis och med ett stort kök med köksö. Privat terrass med en fantastisk vy över Sandhamns hamninlopp och nära till husets gemensamma uteplats med grill och glashus.

Se planritning här.

Går att lägga till en extrabädd samt att ställa in en resesäng för barn mot tillägg. Husdjur tillåtet i denna lägenhet mot tillägg.

Pris från 10 190 kr/natt för 1-6 personer

Lägenhet 6

En ljus och trevlig lägenhet med öppen planlösning med ett mindre kökdel. Matbord med två stolar. Badrum med dusch och wc. Barnsäng går att boka mot pristillägg.

Pris från 2 990 kr/natt för 1–2 personer

Lägenhet 7

En trevlig välplanerad 2,5-rumslägenhet med två sovrum. När ni stiger in i lägenheten finns en hall innan ni kommer in till allrummet med kök, matplats för 4 personer och soffhörna. Ett stort dubbel/twinrum och ett mindre enkelrum. Badrum med dusch/WC.

Resesäng för barn går att ställa in mot pristillägg. Husdjur ej tillåtet i denna lägenhet.

Pris från 3 750 kr/natt för 1–3 personer

Lägenhet 8

En härlig hörnlägenhet i västläge med utsikt över Sandhamns inlopp. Ett fullutrustat kök med kyl /frys med matplats för 4 personer. I öppen planlösning till vardagsrum med soffa, soffbord och fåtölj. Två fina dubbel/twinrum med egna badrum med dusch/wc.

Se planritning här.

Resesäng för barn och extrasäng går att boka till mot pristillägg.

Pris från 5 500 kr/natt för 1–4 personer

Lägenhet 9

Lilla Sviten – en lägenhet på 109 kvm med panoramautsikt över inloppet och hela Sandhamns by. Vardagsrummet badar i ljus och är möblerad med en soffa och två fåtöljer samt matsalsdel med matbord med plats för 8 personer. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och är b la utrustat med kyl/frys och diskmaskin. I lilla sviten finns ett kapprum samt ett extra badrum med badkar. Lägenheten har 3 dubbel/twinrum med egna badrum med dusch/WC.

Se planritning här.

Resesäng samt extrabädd går att boka mot pristillägg

Pris från 8 710 kr/natt för 1–6 personer

Lägenhet 10 – Stora Sviten

Högst upp i fastigheten ligger Sands största våning om 234 kvm i två etage med en av skärgårdens vackraste utsikter. Med stora fönsterpartier och generös takhöjd badar lägenheten i ljus. I anslutning till det öppna köket med gasolspis, elugn och diskmaskin står det stora matbordet med plats för 10 personer. I öppen planlösning mot vardagsrummet, framför den öppna spisen, står en stor härlig soffgrupp med soffbord och fåtölj.

Sviten har tre sovrum med egna badrum. Ett Master bedroom med king size bed med underbar utsikt över Sandhamns inlopp. Med en rymlig badrumsdel med ett stort badkar, en duschhörna, en separat WC med handfat och utgång till privat terrass. Två sovrum med egna badrum ligger en trappa upp; varav ett med två separata sängar och ett sovrum med en queensize säng och soffa.

Privat möblerad terrass i söderläge med solstolar, loungegrupp med soffbord, stort matbord med stolar samt gasolgrill (ej möblerad vintertid).

I anslutning till Stora Sviten finns ett dubbel/twinrum samt ett enkelrum som kan bokas till mot pristillägg. Resesäng för barn och extrabädd kan bokas mot pristillägg

Pris 16 000 kr/natt för 1–6 personer