Bistro Sands

 

Bistro Sands är öppet alla dagar i veckan från den 2 juli fram till den 11 augusti. Söndag, måndag, tisdag kl 12.00-20.00 har vi endast vår fantastiska pizza och sallader. Onsdag, torsdag, fredag och lördag kväll har vi à la carte 18.00-22.00. Se under knappen ”BOKA BORD” här till höger för exakta datum. Onsdagar blir något extra hos oss den 10, 17, 24 och 31 juli samt den 7 augusti. Då har vi Bozza Nova kvällar med liveband. Vill ni boka ett lite större arrangemang som kräftskiva i augusti eller middag eller lunch från 10 personer och uppåt så öppnar vi gärna upp orangeriet. Kontakta oss för mer information.

Frukost på Sands Hotell

Vi serverar frukost alla lördagar och söndagar från 9.00-10.30 då hotellet är öppet och även tidigare vid förfrågan. Andra dagar i veckan kan vi leverera frukostpåse. Obs att frukost behöver bokas.

Boka middagar, fester, event och konferenser alla dagar i veckan året runt.

Vårt kök arbetar med svenska råvaror och skärgårdsklassiker med influenser från Europas alla hörn. Vi är den lilla, familjära och gemytliga restaurangen på Sandhamn där vi månar om det traditionella. Svenska klassiker lagade i största möjligaste mån av de finaste råvaror från lokala producenter på Värmdö, och i Värmdö skärgård och närbelägna öar.

Vi är med i nätverket Lokal Samverkan på Värmdö som är ett initiativ från Visit Värmdö med syfte att främja det lokala och stärka destinationen Värmdö.

Välkomna till Bistro Sands!

MENY SOMMAR 2024 Bordsbokningen för 2024 är öppen!

Boka ditt arrangemang

Sands erbjuder privata arrangemang; alltifrån luncher/middagar, fest, bröllop eller företagsarrangemang såsom konferens eller kick off.

Vi gör de flesta typer av arrangemang. Allt från den lilla exklusiva avsmakningsmenyn för fyra personer till sommarfesten för 80 personer. Allt är skräddarsytt efter era önskemål.