Bistro Sands

 

Bistro Sands är nu stängd och vi öppnar upp igen till Valborg. Vill ni boka ett lite större arrangemang med middag/lunch och boende från 12 personer och uppåt så öppnar vi gärna upp. Kontakta oss för mer information.

Frukost på Sands Hotell

Vi serverar frukost alla lördagar och söndagar från 9.00-10.30 då hotellet är öppet och även tidigare vid förfrågan. Andra dagar i veckan kan vi leverera frukostpåse. Obs att frukost behöver bokas.

Boka middagar, fester, event och konferenser alla dagar i veckan året runt.

Vårt kök arbetar med svenska råvaror och skärgårdsklassiker med influenser från Europas alla hörn. Vi är den lilla, familjära och gemytliga restaurangen på Sandhamn där vi månar om det traditionella. Svenska klassiker lagade i största möjligaste mån av de finaste råvaror från lokala producenter på Värmdö, och i Värmdö skärgård och närbelägna öar.

Vi är med i nätverket Lokal Samverkan på Värmdö som är ett initiativ från Visit Värmdö med syfte att främja det lokala och stärka destinationen Värmdö.

Välkomna till Bistro Sands!

Bordsbokningen för 2024 öppnar den 22 januari.

Boka ditt arrangemang

Sands erbjuder privata arrangemang; alltifrån luncher/middagar, fest, bröllop eller företagsarrangemang såsom konferens eller kick off.

Vi gör de flesta typer av arrangemang. Allt från den lilla exklusiva avsmakningsmenyn för fyra personer till sommarfesten för 80 personer. Allt är skräddarsytt efter era önskemål.