Bistro Sands

November

I november håller vi bistron stängd och förbereder för julbordet

December öppet 2, 8, 9 och 16 december kl 17.30–22.30
Julbord

Grupper & företag:
29 november – 20 december (tid efter överenskommelse) ”Chambre separée” för upp till 48 personer och även julbord i orangeriet för upp till 20 personer.

Privatpersoner:

2, 8, 9 och 16 december med två sittningar kl 17.30 – 20.00 samt 20.00 – 22.30

Boka julbord här >

Nyårsafton

Vi säljer vår nyårskasse inför nyårsafton. Bokas under erbjudanden och kan hämtas samma dag.

Julafton

Vi säljer vår julkasse inför julafton. Bokas under erbjudanden och behöver hämtas ut senast den 22 december eller så sätter vi in allt i kylskåpet innan ankomst.

Frukost på Sands Hotell

Vi serverar frukost alla lördagar och söndagar från 9.00-10.30 och även tidigare vid förfrågan. Andra dagar i veckan kan vi leverera frukostpåse.

Det går alltid att boka middagar, fester, event och konferenser vid förbokning under alla dagar i veckan året runt.

Vårt kök arbetar med svenska råvaror och skärgårdsklassiker med influenser från Europas alla hörn. Vi är den lilla, familjära och gemytliga restaurangen på Sandhamn där vi månar om det traditionella. Svenska klassiker lagade i största möjligaste mån av de finaste råvaror från lokala producenter på Värmdö, och i Värmdö skärgård och närbelägna öar. Vi är med i nätverket Lokal Samverkan på Värmdö som är ett initiativ från Visit Värmdö med syfte att främja det lokala och stärka destinationen Värmdö.

Välkomna till Bistro Sands!

Boka ditt arrangemang

Sands erbjuder privata arrangemang; alltifrån luncher/middagar, fest, bröllop eller företagsarrangemang såsom konferens eller kick off.

Vi gör de flesta typer av arrangemang. Allt från den lilla exklusiva avsmakningsmenyn för fyra personer till sommarfesten för 80 personer. Allt är skräddarsytt efter era önskemål.

Företag 695 kr/person exklusive moms alla dagar i veckan från 29 november till 20 december. Möjligt att boka "chambre separée" eller vårt orangeri som rymmer max 20 personer.

 

Kontakta oss för mer information vid företags eller gruppbokning på info@sandshotell.se