fbpx

Konferens på Sands

En konferens på Sands Hotell är något utöver det vanliga med hög service och spännande aktiviteter. Det finns 4 olika alternativ för dig som vill boka konferens – hela hotellet, Stora konferensen, Stora sviten och/eller Lilla sviten. Oavsett vad ni väljer får ni en egen kock som anpassar måltiderna efter ert schema – allt från nybakade bullar till gourmet-middagar. Exempel på aktiviteter är matlagningskurs med vår köksmästare eller vinprovning med en sommelier. Vi samarbetar även med Sandhamnsguiderna som skräddarsyr spännande utomhusaktiviteter.

PRISER & BOKNING

Hela Hotellet

Hyr hela hotellet och disponera alla tre våningsplan med 16 dubbelrum, 2 enkelrum, flera sällskapsrum och konferensrum, relaxavdelning med bastu samt terrasser. All utrustning ni behöver för en effektiv konferens finns; trådlöst internet, projektor och konferensmaterial. Måltiderna anpassar vi självklart efter era önskemål och schema.

PRISER & BOKNING

Stora Konferensen

Denna lägenhet är hjärtat i fastigheten med öppen planlösning som inbjuder till umgänge och middagar.

I Stora konferensen ingår: Ett konferensrum/matsal, stor soffgrupp, öppenspis och egen terrass på 72 kvadratmeter. Relaxavdelning med bastu.

När du hyr stora konferensen så har man möjlighet att boka upp till 10 dubbelrum samt 2 enkelrum, för max 22 personer.

En helpension är ankomstfika, lunch, eftermiddagsfika, 3-rättersmiddag samt logi och frukost.

PRISER & BOKNING

Stora Sviten

Stora sviten är lite lyxigare på 236 kvm och belägen högst upp i huset. Den har 1 master bedroom och 2 dubbelrum, soffgrupp, öppen spis och en stor egen terass i söderläge. Med plats för 12 personer runt det stora mahognybordet i matsalen är den perfekt för mindre möten. Stora sviten är ett trevligt komplement till övriga lägenheter om man är en stor grupp.

PRISER & BOKNING

Lilla Sviten

108 kvm med panoramautsikt över inloppet till Sandhamn. Lilla sviten ligger på mellanplanet och är en lämplig konferenslokal för 4-6 personer. Här finns 3 dubbelrum, allrum med soffgrupp, konferensbord och öppenspis, kapprum samt eget kök. Ni har även tillgång till relaxavdelningen. Behöver ni större utrymme kan ni lägga till ytterligare lägenheter i er bokning.

PRISER & BOKNING