Restaurangen

Sands Hotells Restaurang är öppen för både bordsbokningar och Drop In under våra weekends samt under våra sommarveckor (vecka 27-32, 2017)

Torsdagar – BBQ Buffé – Bordsbokning.
Fredagar – Skaldjursplatå – Bordsbokning.
Lördagar – Sushi / Tapas – Bordsbokning.

NYHET 1: Torsdag tom. Lördag – Vår Ostronbar är öppen. DROP IN!

NYHET 2: Matiga Våfflor! Varje dag från den 2/7 tom. 12/8 serverar vi våra matiga våfflor med sallad och olika toppings såsom tex. Skagen, Lax, Skinka eller Vegetarisk. DROP IN!

Frukostbuffé – Serveras varje dag från den 3/7 tom den 13/8 kl 8,00 -10,00 DROP IN!

Är ni en större grupp som önskar boka en annan dag än de som normalt har öppet så öppnar vi såklart gärna upp restaurangen även då.

Ring oss på 08 – 571 530 20 eller maila oss på info@sandshotell.se för att boka bord.

*** Vi har även catering där vi har många olika förslag att erbjuda er, kontakta oss för mer info angående detta.

Alla våra konferensgrupper, festsällskap eller bröllopssällskap har en egen kock till sitt förfogande. Generösa frukostar, sunda luncher, trerättersmiddagar i gourmetklass, eftermiddagsscones, champagne och goda drinkar. Vi anpassar oss efter era önskemål!

Maten

Med en passion för mat utan dess like har vi på Sands Hotell valt att arbeta så mycket som möjligt med Svenska och helst närproducerade råvaror. Vi väljer våra leverantörer med stor omsorg och i restaurangen är vi måna om att mat och dryck ska passa tillsammans för att våra gäster ska få den bästa smakupplevelsen.  Välkomna till bords!

Läs mer om Maten

20150826_122110_resized

Viner

Vår filosofi är att hitta viner som passar tillsammans med vår mat. Vi provar alltid våra kombinationer för att optimera smakupplevelsen för våra gäster. Sands stora förkärlek till Champagne står dock alltid i fokus när vi planerar menyer…

Läs mer om Viner

DSC01287

Just nu på  Sands Hotell