Stora sviten

Den exklusiva stora sviten på Sands Hotell med sina 220 m2 ligger högst upp i hotellet och blickar ut mot Sandhamns by, inloppet och hamnen. Stora sviten är ett perfekt val för grupper upp till 12 personer. Konferensen äger rum i ena delen av stora sviten med möjligheter att umgås i hjärtat av rummet i de stora härliga sofforna. Den andra delen av stora sviten är en matsalsplats med tillhörande kök. Hyr ni hela huset möts ni i sviten för mingel innan eller efter maten, stora sviten används även för gruppindelningar av konferensen som ett konferensrum utan dess like.

Stora sviten erbjuder en härlig öppen spis, soffgrupp, tre dubbelrum och en stor privat terrass med matbord, sittgrupp och vilstolar.

Här konfererar ni kanske i er ledningsgrupp på max 12 personer, denna exklusiva skärgårdsmiljö tillför ett helt annan kreativitetsflöde. Med svitens unika inredning och utsikt är detta allt annat än en traditionell konferensupplevelse .

Det finns möjlighet att sitta i biosittning upp till 50 personer, detta är generellt aktuellt vid hyra av hela hotellet.

 

 

Stora Sviten 16 000 kr exkl. moms / dag

*Helpension tillkommer med 1995 kr exkl. moms / person

*Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, 3- rätters middag, logi & frukost.