Konferens

Sands Hotell är inget traditionellt konferenshotell. Vi erbjuder en personligare och mer exklusiv upplevelse i en mindre skala, oftast tar vi bara emot en grupp i taget som disponerar hela hotellet. Konferensen börjar redan på skärgårdsbåten ut till oss, och sedan flyter arbete och umgänge in i varandra på ett naturligt sätt – när ni sitter i sofforna vid brasan på kvällen, kopplar av i relaxavdelningen eller äter frukost i solen på terrassen.

Vi på Sands Hotell hjälper er gärna att planera och organisera hela er konferens tillsammans med er eller åt er efter era önskemål. Ni tar första steget och gör en förfrågan därefter kan vi hjälpa er med förslag på aktiviteter, upplägg och bokning av transporter helt efter era önskemål.

På Sands Hotell finns 15 dubbelrum, en liten svit och en stor svit på 220 m2 med 3 dubbelrum och en stor privat terrass. Totalt erbjuder Sands Hotell 19 dubbelrum.

På Sands Hotell får er grupp en egen kock som skräddarsyr måltiderna efter ert konferensschema; generösa frukostar, nybakade bullar till förmiddagsfikat, sunda luncher, afternoon tea, trerättersmeny i gourmetklass, picnic, goda drinkar eller ett tema som passar just er grupp.

En konferensaktivitet på Sands Hotell kan exempelvis vara matlagning tillsammans med vår köksmästare, en smakrik chokladprovning eller en lärorik vinprovning. Vi har nära samarbete med olika guider som skräddarsyr utomhusaktiviteter för att passa just er grupp.

Kontakta oss gärna på info@sandshotell.se för mera information eller för att få en offert för just ert företag.

Hela hotellet

En av de saker som gör Sands Hotell så speciellt är att ni kan hyra hela hotellet och ha hela huset för er själva. Ni disponerar då alla tre våningsplan med 19 dubbelrum, flera sällskapsrum, konferensrum, terrasser och relaxavdelning med bastu och stor jacuzzi etc.

Läs mer om Hela hotellet

SandsHotell8063LOW

Entréplanet

När er konferensgrupp hyr entréplanet ingår ett konferensrum, stor soffgrupp, matsal och terrass, dubbelrum och tillgång till relaxavdelningen med bastu och stor jacuzzi.

Läs mer om Entréplanet

hela-hotellet

Stora sviten

Den exklusiva stora sviten på Sands Hotell med sina 220 m2 ligger högst upp i hotellet och blickar ut mot Sandhamns by, inloppet och hamnen. Stora sviten är ett perfekt val för grupper upp till 12 personer. Konferensen äger rum i ena delen av stora sviten med möjligheter att umgås i hjärtat av rummet i de stora härliga sofforna. Den andra delen av stora sviten är en matsalsplats med tillhörande kök. Hyr ni hela huset möts ni i sviten för mingel innan eller efter maten, stora sviten används även för gruppindelningar av konferensen som ett konferensrum utan dess like.

Läs mer om Stora sviten

DSC01091

Våra konferenspaket

Sands Hotell har tagit fram 4 stycken konferenspaket. Givetvis kan vi skräddarsy konferenspaket precis efter era önskemål, vi hoppas att våra 4 paket ger er lite idéer när ni planerar er konferens.  

Läs mer om Våra konferenspaket

segling