Hotellet

Sands Hotell erbjuder en exklusiv konferens längst ut i skärgården. Modernt och elegant men samtidigt avspänt och personligt. Perfekt för grupper från 5-50 personer. När ni hyr hela huset har ni tillgång till alla tre våningsplanen med 19 dubbelrum, stora sällskapsrum/konferensrum, relaxavdelning och terrass mot hamnen.

 

Sands Hotell vänder sig i första hand till konferens- eller event-grupper. Under vår Sommarperiod (1/7 – 13/8-2016) och under våra weekends erbjuder vi boende och skärgårdsupplevelser för privatpersoner och tar emot enskilda bokningar precis som “ett vanligt hotell”. Året runt kan du hyra hela eller delar av hotellet för exempelvis fest, bröllop eller kurs. Välkomna!

Företag

Sands Hotell är inget traditionellt konferenshotell. Vi erbjuder en personligare och mer exklusiv upplevelse i en mindre skala, oftast tar vi bara emot en grupp i taget som disponerar hela hotellet. Konferensen börjar redan på skärgårdsbåten ut till oss, och sedan flyter arbete och umgänge in i varandra på ett naturligt sätt – när ni sitter i sofforna vid brasan på kvällen, kopplar av i relaxavdelningen eller äter frukost i solen på terrassen.

Läs mer om Företag

Konferera med närhet till havet i fantastisk miljö!

skog

Stora sviten

Den stora sviten med sina 220 kvadratmeter ligger högst upp i hotellet och är lite lyxigare. I stora sviten ingår 3 dubbelrum.

Läs mer om Stora sviten

20140328_132631

Lilla sviten

Lilla sviten med sina 45 m2 ligger i hjärtat av hotellet och bjuder på en fantastisk utsikt över hamnen och inloppet till Sandhamn. Ett större dubbelrum med öppen spis och matplats samt ett tillhörande kök, kapprum och badrum med badkar. 6-8 personer får plats runt matbordet och lilla sviten går att koppla ihop med ett ytterligare dubbelrum.

Läs mer om Lilla sviten

20141130_144829

Våra rum

På Sands Hotell finns 15 dubbelrum. Alla rummen är minimalistiskt och smakfullt inredda. Med hotellets läge kan en del av våra rum erbjuda utsikt över hamnen.

Läs mer om Våra rum

SandsHotellRum8165Low

Weekends & Sommar 2017

Välkommen till Sandhamn, på Sands Hotell kan ni få en avkopplande helg med god mat och härliga viner i en fantastisk miljö! Oavsett årstid så är det underbart att komma ut i skärgården och till oss på Sandhamn. Om ni läser mer om weekends så finner ni våra weekendpaket som även finns under “just nu på Sands Hotell”.

Läs mer om Weekends & Sommar 2017

Sommar 2017

relax

Relax

På Sands Hotell har vi en härlig relaxavdelning med jacuzzi ,bastu och vilstolar. Som gäst hos oss kan ni besöka denna kostnadsfritt mellan kl 15,00 -19,00. Skulle ni vilja ha ensamtid i relaxavdelningen kan ni innan eller efter denna tid hyra relaxavdelningen helt för er själva.

Vi hyr även ut relaxavdelningen till privatpersoner eller grupper som inte är gäster hos oss, ring oss gärna i förväg för att försäkra er om att det finns tider lediga.

Läs mer om Relax

27778529

Vi som jobbar här

Vi har nu hittat vår personal för säsongen 2017

Läs mer om Vi som jobbar här

2015-09-01 00.05.59

Just nu på  Sands Hotell