Att Göra

Sandhamns unika läge i ytterskärgården bjuder på massor av möjligheter. Vi samarbetar med olika guider och skräddarsyr arrangemang för just er grupp. Vad sägs om att fiska havsöring eller gädda med en egen fiskeguide, ta en båtutflykt till ytterskärgården och duka upp en picnic, eller segla trimaran med proffsseglare? Ni kan också besöka den lokala fiskaren och smaka på nyrökt fisk, bli guidade runt ön, flyga sjöflygplan eller paddla kajak och mycket mera. Självklart erbjuds även många aktiviteter ni kan göra på egen hand .

På hotellet kan vi erbjuda vinprovning, chokladprovning eller champagneprovning mm.. Matlagning med en egen kock är en omtyckt aktivitet, eller varför inte bara koppla av i husets relaxavdelning?

Aktiviteter

Det finns otaliga aktiviteter att göra på Sandhamn med omnejd. Med en guide eller på egen hand, beroende på vad ni föredrar. Läs mer om  aktivitetserbjudanden och kontakta  oss för mer information om priser och bokning  mm.

Har ni önskemål som inte listas här har vi säkert möjlighet att hjälpa till att lösa detta.

Läs mer om Aktiviteter

DC3_8986

Bastuflotte

Vi har två samarbetspartners för bastuflottar.

Den ena ligger ca 5 minuters båtfärd från Sandhamn och den andra ca 30 minuters båtfärd från Sandhamn.

Varför inte avsluta er konferensdag med att basta i solnedgången.
Eller kanske bada bastu med isvak i januari?
För våra privata weekends — Kanske boka den för en del av en Födelsedagsfest, Möhippa, Svensexa, Meditation, Eller rent av en hederlig svettig Bastu mitt i veckan? Det är aldrig fel med Bastu.

Bastun är vedeldad och byggd för 10-12 personer. Stora fönster ger maximalt med ljusinsläpp. Långbord utanför och Grill finns.
Vi Kan även ordna med Catering till flotten.
Önskas ett speciellt upplägg så kontakta oss i god tid så skräddarsyr vi så gott vi kan efter era önskemål.

För bokning ring oss på 08-571 530 20 eller maila ert namn adress samt mobilnummer till info@sandshotell.se

Läs mer om Bastuflotte

Bastuflotte!

3

Fotoutställning

Sedan den 27/4-2014 har Sandhamnsfotograferna PO Hertz och Peder Strauss haft sina fantastiska skärgårdsbilder upphängda i matsalen på Sands hotell. Ett urval av deras bilder finns nu att se på våran hemsida. Hotellet är sedan tidigare känt för sin fotokonst, Sands Hotell är en fantastisk miljö att visa sina verk i. Vi har nu upprepat förra årets succé med en ny utställning av PO och Peder som finns att se här på Sands Hotell. Välkomna in till oss för att beskåda dessa underbara tavlor som även finns till försäljning.

Läs mer om Fotoutställning

Fotoutställning

DSC_0009